UBLA Steunen

Corporate partnership

Draagt u de UBLA een warm hart toe en wenst u ons op een substantiële (financieel of materieel) wijze te steunen, dan bent u de corporate partner waar wij naar op zoek zijn!

Als corporate partner bent u een bevoorrechte partner van UBLA en wordt u onder meer als dusdanig vermeld op onze website, in ons jaarboek, op events en in onze communicatie naar onze leden.

Geïnteresseerd om corporate partner te worden of benieuwd naar de andere voordelen van een corporate partnership? Contacteer ons dan op info@ubla.be.

Event partnership

UBLA is altijd op zoek naar partners die een (materiële of financiële) bijdrage willen leveren of know how ter beschikking willen stellen bij de organisatie van een event.

Wilt u uw naam aan één of meerdere UBLA-events verbinden? Of heeft u zelf een idee voor een event waar u graag uw naam aan verbindt?

Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@ubla.be.

Als steunend lid

Wil je graag je bescheiden (financieel of materieel) steentje bijdragen aan UBLA?

Ben je benieuwd naar de hieraan verbonden mogelijkheden en voordelen?

Neem dan contact op met ons op info@ubla.be.

Als Mentor

Eén van de speerpunten van ons beleid is het begeleiden en coachen van Masterstudenten en jonge alumni en hen zo te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes en het nemen van een goede start bij de ontwikkeling van hun carrière.

Wil jij deze jonge wolven een duwtje in de rug geven? Of wil je net je coachingtechnieken delen met de andere Mentors?

Neem dan contact op met ons op info@ubla.be.

Als vrijwillig medewerker

Voel je het kriebelen maar weet je nog niet goed waar? Of heb je net heel concrete ideeën over hoe je UBLA kan en wil helpen uitbouwen?

Neem dan contact op met ons op info@ubla.be.