Via de organisatie van bijeenkomsten en evenementen wenst UBLA de banden te versterken tussen de rechtenalumni van de Vrije Universiteit Brussel onderling, alsook tussen de alumni en hun alma mater.

Wij hopen dan ook van ganser harte u in de nabije toekomst te mogen verwelkomen op één van onze activiteiten. Zo leert u ons kennen en wij u en dat (net)werkt!

Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

2e editie Alumni Talks

6 november 2013

Na de eerste succesvolle editie, organiseert de Vrije Universiteit Brussel een tweede editie van de “Alumni Talks” waarbij het sociaal recht ditmaal centraal staat.

Tijdens de talk stelt Prof. Marc De Vos zich de vraag of de interne markt en de arbeidsbescherming te verzoenen valt, een thema dat ook Prof. Christian Deneve nauw aan het hart lag en ligt. Prof. Guido Van Limberghen geeft, met een historische knipoog t.a.v. Prof. Michel Magits, een woordje uitleg bij nieuwe wetgeving en recente rechtspraak, wat de socialezekerheidsbijdragen voor zelfstandigen betreft.

De gewezen professoren Michel Magits en Christian Deneve worden door de huidige voorzitter van de opleiding, Prof. Wilfried Rauws, in de bloemetjes gezet. ASR-Voorzitter Henri Funck kent hen namens de alumnivereniging het erelidmaatschap toe.

Tot slot brengen we een toast uit op het nieuwe academiejaar.

UBLA beveelt u deze gespreksavond warm aan en hoopt daar vele alumni te ontmoeten.

Het precieze programma vindt u, net als het inschrijvingsformulier door te klikken op onderstaande link :

http://www.vub.ac.be/events/2013/rc-alumni-talk-wat-ons-bindt-sociaal-recht

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Gegevens

Datum:
6 november 2013
Evenementencategorie:
Evenementtags:
, , ,

Organisator

Vrije Universiteit Brussel

Locatie

Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2, Brussel, 1050 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 2 629 20 10