Via de organisatie van bijeenkomsten en evenementen wenst UBLA de banden te versterken tussen de rechtenalumni van de Vrije Universiteit Brussel onderling, alsook tussen de alumni en hun alma mater.

Wij hopen dan ook van ganser harte u in de nabije toekomst te mogen verwelkomen op één van onze activiteiten. Zo leert u ons kennen en wij u en dat (net)werkt!

Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

After Work Drink 12/03/2015

12 maart 2015 @ 6:00 pm - 9:00 pm

| Gratis

logo op witte achtergrondNa onze eerste succesvolle editie van 25 juni 2014, nodigen we u graag uit voor onze tweede After Work-drink, die zal plaatsvinden op donderdag 12 maart 2015 van 18 tot 21u.

Het is voornamelijk de bedoeling om elkaar terug te ontmoeten in een informele en ongedwongen sfeer.  Hopelijk zien we vele bekende gezichten terug, maar het is even belangrijk om nieuwe contacten te leggen en ons netwerk verder uit te bouwen.

Mede namens de Voorzitters Herman De Croo en Prof. Dr. Bart De Schutter nodigt het UBLA-team u en uw partner dan ook van harte uit op dit evenement dat zal doorgaan in de kantoren van NautaDutilh (Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussel).  Er is parking onder het gebouw.

Kan u uw aanwezigheid/afwezigheid en het aantal personen vóór 7 maart 2015 meedelen op info@ubla.be.  U kan uiteraard ook andere Rechten-alumni uitnodigen die zich langs dezelfde weg kunnen inschrijven en ter plaatse de gelegenheid zullen hebben om zich lid te maken.

Indien u interesse heeft om een volgende ontmoeting te “hosten”, dan vernemen wij dit uiteraard graag.  Ten slotte vragen wij u om andere alumni aan te spreken zodat dit event voldoende gekend.

Met vriendelijke en warme groet,

Het UBLA-team

 

Met dank aan onze corprate sponsors (en voor dit event in het bijzonder aan Nauta Dutilh):

PE groupCrowellNautaDutilhgents_2011emakinavub

 

 

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Gegevens

Datum:
12 maart 2015
Tijd:
6:00 pm - 9:00 pm
Kosten:
Gratis
Event Categories:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/374596579388521/

Organisator

UBLA
E-mail:
Website:
www.ubla.be