Via de organisatie van bijeenkomsten en evenementen wenst UBLA de banden te versterken tussen de rechtenalumni van de Vrije Universiteit Brussel onderling, alsook tussen de alumni en hun alma mater.

Wij hopen dan ook van ganser harte u in de nabije toekomst te mogen verwelkomen op één van onze activiteiten. Zo leert u ons kennen en wij u en dat (net)werkt!

Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

After Work Drink

25 juni 2014 @ 6:00 pm - 9:00 pm

| Gratis

Mede namens de Voorzitters Herman De Croo en Prof. Dr. Bart De Schutter nodigt het UBLA-team al de VUB-rechtenalumni en hun partners van harte uit op haar eerste After Work Drink op woensdag 25 juni 2014 van 18 tot 21u.

De After Work Drink zal doorgaan in de kantoren van Crowell & Moring vlak aan de Zavel waar u een prachtig uitzicht heeft over Brussel (Joseph Stevensstraat 7, 1000 Brussel, 22ste verdieping).  Aangezien het in de buurt van de Zavel niet altijd even gemakkelijk is om te parkeren, raden wij u aan om de nabijgelegen parking Zavel-Poelaert aan het Justitiepaleis te gebruiken.

Het is voornamelijk de bedoeling om elkaar terug te ontmoeten in een informele en ongedwongen sfeer.  Hopelijk zien we vele bekende gezichten terug, maar het is even belangrijk om nieuwe contacten te leggen en ons netwerk verder uit te bouwen

Kan u uw aanwezigheid/afwezigheid en het aantal personen vóór 11 juni 2014 meedelen op info@ubla.be.  Rechten-alumni die geen lid zijn van UBLA zijn welkom en kunnen zich langs dezelfde weg inschrijven.

Uit ervaringen weten wij dat dergelijke evenementen kunnen uitlopen en er nadien naar een restaurant wordt gezocht.  Indien u dit overweegt dan kan u ons dat laten weten en zullen wij voor een geschikte locatie zorgen.

Indien u interesse heeft om een volgende ontmoeting te “hosten”, dan vernemen wij dit uiteraard graag.  Tenslotte vragen wij u om andere alumni aan te spreken zodat dit event voldoende gekend is.

Met vriendelijke en warme groet,

Het UBLA-team

 

 

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Gegevens

Datum:
25 juni 2014
Tijd:
6:00 pm - 9:00 pm
Kosten:
Gratis

Organisator

UBLA
E-mail:
Website:
www.ubla.be

Locatie

Crowell & Moring
Joseph Stevensstraat 7, Brussel, 1000
+ Google Maps