Via de organisatie van bijeenkomsten en evenementen wenst UBLA de banden te versterken tussen de rechtenalumni van de Vrije Universiteit Brussel onderling, alsook tussen de alumni en hun alma mater.

Wij hopen dan ook van ganser harte u in de nabije toekomst te mogen verwelkomen op één van onze activiteiten. Zo leert u ons kennen en wij u en dat (net)werkt!

Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

VUB Herfstkamp 2014

27 oktober 2014 - 28 oktober 2014

Gedurende de herfstvakantie worden op de VUB campus traditiegetrouw een aantal workshops georganiseerd voor leerlingen van het 5e en het 6e jaar van het secundair onderwijs.

Het doel bestaat erin de leerlingen een voorsmaakje te geven van de verschillende opleidingen die de Vrije Universiteit Brussel aanbiedt en van de uiteenlopende carrièremogelijkheden die daaruit voortvloeien.

UBLA kan vanzelfsprekend niet ontbreken bij de realisatie van een dergelijk lovenswaardig initiatief en heeft tijdens het VUB Herfstkamp mee de faculteit Recht en Criminologie vertegenwoordigd.

Net zoals vorig jaar zullen op dit kamp workshops gegeven worden door UBLA-leden, teneinde de leerlingen trachten te overtuigen van de veelzijdigheid van de rechtenopleiding.

Naast de workshop “Hoe een onderneming op te starten“, gegeven door Elke Janssens en Stefan Yee, wordt dit jaar ook een workshop “Marketing Opportuniteiten vs Juridische Aspecten van Sociale Media” gegeven door Nico Nijsten en zijn collega.

Lees hier meer informatie.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Gegevens

Begin:
27 oktober 2014
Einde:
28 oktober 2014
Website:
http://www.vub.ac.be/herfstkamp/

Organisator

Vrije Universiteit Brussel

Locatie

Vrije Universiteit Brussel
Pleinlaan 2, Brussel, 1050 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 2 629 20 10