Via de organisatie van bijeenkomsten en evenementen wenst UBLA de banden te versterken tussen de rechtenalumni van de Vrije Universiteit Brussel onderling, alsook tussen de alumni en hun alma mater.

Wij hopen dan ook van ganser harte u in de nabije toekomst te mogen verwelkomen op één van onze activiteiten. Zo leert u ons kennen en wij u en dat (net)werkt!

Evenementen worden geladen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is geweest.

VUB Herfstkamp – Stefan Yee en Elke Janssens vertegenwoordigen UBLA tijdens het VUB Herfstkamp – uiteenzetting “Hoe een onderneming opstarten”

28 oktober 2013

Evenementnavigatie

Gedurende de herfstvakantie worden op de VUB campus traditiegetrouw een aantal workshops georganiseerd voor laatstejaarsstudenten uit het secundair onderwijs.

Het doel bestaat erin de leerlingen een voorsmaakje te geven van de verschillende opleidingen die de Vrije Universiteit Brussel aanbiedt en van de uiteenlopende carrièremogelijkheden die daaruit voortvloeien.

UBLA kan vanzelfsprekend niet ontbreken bij de realisatie van een dergelijk lovenswaardig initiatief en heeft tijdens het VUB Herfstkamp mee de faculteit Recht en Criminologie vertegenwoordigd.

Tijdens een uiteenzetting rond het thema “Hoe een onderneming opstarten?” hebben Stefan Yee en Elke Janssens toegelicht welke stappen moeten worden ondernomen om een goed idee tot een bloeiende onderneming te laten uitgroeien.

Aan de hand van een waar gebeurd verhaal hebben zij leerlingen trachten te overtuigen van de veelzijdigheid van de rechtenopleiding.Lees hier meer informatie.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Gegevens

Datum:
28 oktober 2013

Organisator

Vrije Universiteit Brussel