Word lid!

Word gewoon of actief lid!*

Wilt u graag actief lid worden van UBLA?

Actief lidmaatschap houdt in dat u een van de werkgroepen van UBLA mee gaat ondersteunen. De verschillende werkgroepen vindt u terug onder de tab “Over UBLA”. Er wordt verwacht dat actieve leden deelnemen aan de vergaderingen van zijn/haar werkgroep. Daarnaast zal een algemene vergadering één keer per jaar plaatsvinden. We vertrouwen op een zeker engagement van de actieve leden, maar het is niet de bedoeling dat dit veel werk met zich meebrengt, want ieder van ons heeft naast UBLA ook andere verplichtingen.

Mocht u interesse hebben om actief lid te worden van UBLA, dan kijken we er naar uit om u te verwelkomen in ons team! U kan hiervoor onderstaand lidmaatschapsformulier invullen en de optie “actief lid” selecteren. Nadien zullen wij met u contact opnemen. Op dat moment kan u ook uw voorkeur/interesse met betrekking tot een specifieke werkgroep doorgeven.

Wilt u graag gewoon lid worden van UBLA?

Indien u graag lid wil worden van UBLA, maar voorlopig nog geen al te groot engagement op zich wil nemen, dan kan u ook gewoon lid worden. Hiervoor kan u onderstaand lidmaatschapsformulier invullen en de optie “gewoon lid” selecteren. Door dit formulier in te vullen, zullen wij u als eerste op de hoogte houden van toekomstige activiteiten/projecten van UBLA en zal u voorrang krijgen bij evenementen waarvoor een inschrijving vereist is.

Het lidmaatschap is per academiejaar en is jaarlijks hernieuwbaar. Het lidmaatschap is betalend, maar voor het lopende academiejaar 2021-2022 is geen lidgeld verschuldigd.*Elke houder van een (eind)diploma rechten/criminologie uitgereikt door de Faculteit Recht en Criminologie van de VUB (kandidaten/bachelors, licentiaten/masters, bijzondere licenties/manama’s, postgraduaten en doctors) kan lid worden van UBLA. Anderen kunnen lid worden mits goedkeuring door het UBLA-bestuur.

 


 

 


  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x