Over UBLA

U heeft een diploma uitgereikt door de Faculteit RC van de VUB? U wilt uw netwerk graag uitbreiden en bent op zoek naar nieuwe professionele opportuniteiten? Of had graag nog eens de aulagenoten van weleer ontmoet en de banden met de universiteit aangesterkt? UBLA komt u hier graag in tegemoet!

language

Onze missie

UBLA wil blijvend de band versterken tussen de alumni onderling, de alumni en de Faculteit RC van de VUB, alsook tussen de alumni en huidige VUB rechten-en criminologiestudenten.

fingerprint

Het UBLA-team

UBLA is de alumnivereniging van juristen en criminologen gevormd aan de VUB. UBLA werd in overleg met de Faculteit RC van de VUB en de VUB-alumniwerking opgericht in oktober 2013.

people_outline

Werkgroepen

De activiteiten van UBLA worden voorbereid en uitgevoerd door werkgroepen. Interesse om één van de werkgroepen te vervoegen? Of wil je graag jouw steentje bijdragen maar weet je niet precies hoe?

widgets

Partners

De werking van UBLA wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners. UBLA is hen dankbaar voor hun steun en nodigt u graag uit om hun website een bezoek te brengen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x