Werkgroepen

group_add

Ledenwerving en Ledenadministratie

De Werkgroep Ledenwerving en Ledenadministratie wil het netwerk van de RC-alumni in kaart brengen en uitbreiden.
Een alumniwerking begint bij het werven van leden. U speelt hier dan ook een belangrijke rol in het uitbouwen van het UBLA-netwerk en ondersteunt alle andere werkgroepen.
Heeft u graag afwisseling? Dan bent u hier op uw plaats!

lightbulb_outline

Opleiding, Mentorship en Coaching

De Werkgroep Opleiding, Mentorship en Coaching (OMC) organiseert verschillende projecten omtrent deze thema's, met als doel de volgende generaties een uniek en aantrekkelijk aanbod te bieden.

Krijgt u kriebels bij de woorden “opleiding”, “mentorship” en “coaching” dan is uw expertise en kennis hier zeker welkom!

language

Evenementen

De Werkgroep Evenementen staat in voor de organisatie van de diverse UBLA-evenementen die allerlei vormen kunnen aannemen, gaande van webinars tot afterworks.

Wilt u het sociale aspect van de alumniwerking versterken? Evenementen van begin tot eind organiseren en er zo voor zorgen dat de beloofde netwerkopportuniteiten geen dode letter blijven? Dan bent u hier op uw plaats!

mic

Communicatie

De Werkgroep Communicatie staat in voor zowel de interne als externe communicatie van UBLA. We bouwen aan strategieën op maat en onderhouden de verschillende communicatiekanalen (incl. sociale media). Zo vormen we ook het knooppunt tussen alle werkgroepen.

Bent u dynamisch en flexibel, beschikt u over een goede portie creativiteit en heeft u interesse om bij te leren over communicatietechnieken en -strategieën? Sluit u dan aan bij deze werkgroep!

monetization_on

Financiën en Sponsoring

De Werkgroep Financiën en Sponsoring staat in voor de corporate houskeeping, het financieel beheer en de sponsoring van UBLA. De werkgroep werkt nauw samen met de andere werkgroepen.

Bent u geïnteresseerd in het financiële aspect van UBLA en heeft u een sterk overtuigend vermogen? Dan kunt u terecht bij deze werkgroep!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x