Coaching

Wil jij je professionele ontwikkeling naar een hoger niveau tillen?

Wat is coaching? 

Coaching staat voor een vertrouwensrelatie waarbij de coach de coachee tracht te begeleiden in het verwezenlijken van zijn of haar professionele en/of persoonlijke doelstellingen.

Hoe verloopt jouw coaching?

Na een succesvolle inschrijving, boek je een gratis intakegesprek in met jouw coach. Het uitgangspunt voor de coaching is een afgebakende doelstelling dat door jou omschreven wordt. Je krijgt van de coach specifieke vragen en enige ruimte tot reflectie. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, krijg je nieuwe processen aangeleerd en/of werk je met de coach een concreet actieplan uit.

Meet your coach!

Stephan Collins is een ‘Certified Executive Coach’ én alumnus aan de VUB. Hij studeerde af aan de faculteit Rechten in 1980. Hij is 25 jaar lang actief geweest in de financiële sector bij de grootste internationale spelers in Brussel, Londen en Genève. In 2008 gaf Stephan een nieuwe wending aan zijn carrière. Hij verdiepte zich in coaching en bemiddelingsprocessen aan de IDC Switzerland en is sindsdien werkzaam als coach.

Kostprijs?

Als (gewoon of actief) UBLA-lid geniet je kortingen en maak je kans om je als eerste in te schrijven voor onze programma’s. Word dus snel lid! 

De kostprijs voor de coaching na het gratis intakegesprek bedraagt:


Leden

Niet-leden

Max 6 sessies*

108 euro

132 euro

Voorschot

30 euro

32 euro


*Het aantal sessies varieert van persoon tot persoon. Afrekening volgt via de UBLA op het einde van de sessies.  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x