UBLA steunen?

Corporate partnership

Draagt u UBLA een warm hart toe en wenst u ons op een substantiële (financieel of materieel) wijze te steunen? Dan bent u de corporate partner waar wij naar op zoek zijn!

Als corporate partner bent u een bevoorrechte partner van UBLA en wordt u onder meer als dusdanig vermeld op onze website, op evenementen en activiteiten, alsook in de communicatie naar onze leden via onze (sociale media)kanalen.

Geïnteresseerd om corporate partner te worden of benieuwd naar de andere voordelen van een corporate partnership? Contacteer ons via info@ubla.be

Event partnership

UBLA is altijd op zoek naar partners die een (materiële of financiële) bijdrage willen leveren of knowhow ter beschikking willen stellen bij de organisatie van een evenement.

Wilt u uw naam aan één of meerdere UBLA-evenementen verbinden? Of heeft u zelf een idee voor een evenement waar u graag uw naam aan verbindt?

Aarzel dan niet om ons te contacteren via info@ubla.be

Als steunend lid

Wilt u graag een bescheiden (financieel of materieel) steentje bijdragen aan UBLA?

Bent u benieuwd naar de hieraan verbonden mogelijkheden en voordelen?

Neem dan contact met ons op via info@ubla.be

Als Mentor

Een van de speerpunten van ons beleid is het begeleiden en coachen van masterstudenten en jonge alumni om hen zo te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes en het nemen van een goede start bij de ontwikkeling van hun professionele carrière.

Wilt u deze jonge wolven een duwtje in de rug geven? Of wilt u uw coachingstechnieken delen met anderen? 

Neem dan contact met ons op via info@ubla.be

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x