De wereld heeft je nodig!

4 oktober 2021

'"De wereld heeft je nodig!'' 

Gisteren vond de proclamatie van de afgestudeerde (master-na-)masters in de rechten en de criminologie plaats. Voor het tweede jaar op rij ging de diploma uitreiking door op de Grote Markt van Brussel. De faculteit rechten en criminologie beet hiermee ook de spits af dit jaar. Dit unieke moment werd alvast eigenzinnig gevierd met proffen, familie en vrienden die talrijk aanwezig waren. UBLA was erbij en zag dat het goed was!

Net als RC alumna Tinne Van Der Straeten en Rector Caroline Pauwels feliciteren we de jongste generatie RC-alumni van harte met hun diploma en benadrukken we graag dat afstuderen geen eind- maar een beginpunt is. Het beginpunt van een ongetwijfeld boeiende loopbaan waarbij alle kennis en de waarden die onze alma mater aan jullie heeft meegegeven ongetwijfeld van pas zullen komen. 

RC-alumni, de boodschap is duidelijk, de wereld heeft jullie nodig!

Als alumnivereniging van de rechten en criminologen van de VUB verwelkomen we jullie graag binnen het brede netwerk van afgestudeerden aan onze faculteit en hopen we jullie snel terug te zien op een van onze activiteiten. Tot snel!

#DeWereldHeeftJeNodig #classof2021 #rejoice

De wereld heeft je nodig!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x