Alumni in de kijker

Pia Struyf

Pia Struyf is mandaatsassistent aan de Vakgroep Criminologie en lid van de Onderzoeksgroep Crime & Society (CRiS) van de Vrije Universiteit Brussel. In 2018 voerde ze onderzoek naar de impact van openbare verlichting op criminaliteit en onveiligheidsgevoelens in opdracht van Provincie West-Vlaanderen. Sinds 2019 voert ze een doctoraal onderzoek uit naar de veiligheidspercepties van vrouwelijke sekswerkers in België en Nederland en de rol van politie als veiligheidsactor.

Axel Desmedt

Axel Desmedt werd op 15 december 2022 benoemd tot voorzitter van UBLA. Wij stellen hem graag aan jou voor.

15 december 2022

Elize Aertgeerts

Elize is afgestudeerd in de criminologische wetenschappen aan de VUB, werkt momenteel bij Justitiehuis Brussel en combineert dit met rechtenstudies als avondstudent.

21 maart 2022

Anton Van Dyck

M. Anton Van Dyck is directeur van de dienst “Juridische zaken en overheidsrelaties” bij deMens.Nu en behaalde zijn diploma in de rechten aan de VUB in 2017. UBLA had de eer op maandag 13 december 2021 met hem in gesprek te gaan voor het project “Alumni in de kijker”.

13 december 2021

Evelyne Dom

Mevr. Evelyne Dom is advocaat bij het advocatenkantoor Dom & Partners. Zij behaalde haar diploma in de rechten aan de VUB en combineerde dit met een topsportstatuut tennis. UBLA had de eer op maandag 20 september 2021 met haar in gesprek te gaan voor het project “Alumni in de kijker”.

20 september 2021

Michel Goovaerts

Michel Goovaert is korpschef van de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene en VUB-alumnus van de opleiding criminologie. UBLA had de eer op donderdag 24 juni 2021 in gesprek te gaan met de eerste RC-alumnus voor het project “Alumni in de kijker”.

24 juni 2021

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x